Klicka på bilden för större bild
Gå tillbaka

Silverhalsband Festen-Smycket789 kr

489 kr

Passa på att skaffa det unika Festen-korset innan vi stänger butiken, det går sen inte längre att köpa, eftersom det är bara vi på Fyrbåken som säljer det! Det speciella korset påminner om att Jesus snart kommer tillbaka och att vi måste vara redo, med olja i våra lampor! Tänk på Bibelns berättelse om de jungfrur som väntade på Brudgummen, men de var inte redo - de hade ingen olja i sina lampor utan var tvungna att gå bort och köpa! Medan de var borta för att köpa olja, så kom Brudgummen och de som var redo följde med in till Festen. Dörren stängdes och när de som hade varit och köpt olja kom åter, så kom de inte längre in! Så allvarligt vänner! Hjälp till att vittna om att vi ska vara redo! Med Festen-smycket som syftar just på detta, så kan du vittna och komma i fina samtal med andra människor om nödvändigheten att vara redo. 


Svensktillverkat äkta silverhalsband. De duktiga silversmederna på Guldhuset Bronsil har tillverkat smycket efter E.N. Fyrbåken Design. Ritningen gjordes av Don Booth i Florida efter E.N. Design.

Smycket syftar till att vi ska vara redo, för Jesus kan komma tillbaka när som helst! Smycket består av tre delar:

KORSET där börjar allt, där får vi syndernas förlåtelse av Jesus Kristus.

BOKSTAVEN F som i Festen - Festen som vi alla är inbjudna till av Jesus Kristus! Vi ska vara redo och se till att det finns olja i vår lampa, annars kommer vi inte in på den festen. 

SEGERKRONAN - Efter fullbordat lopp!

Mått på smycket:

Bredd ca 2,5 cm

Höjd ca 2,5 cm öglan inräknad

Det här finns i Festen-smyckets paket:

  • Halsbandet Festensmycket, med Veneziakedja i äkta silver.
  • Smycke-asken - På väg till Festen, specialdesign, en kartong-ask med guldskrift på svart botten.
  • Två olika kort med Silversmyckets originalmärke.
  • 1 Smycke-påse i guldfärg.
  • Dokument över Festen-smycket och historien bakom. Det ligger som en rulle med grå-svarta band i kartongen och bär original märket för E.N Fyrbåken Design. Se bild!
  • Festen-Smyckets design bär Svenskt Varumärkes-skydd.

Ett mycket speciellt smycke som ger dig möjlighet att starta ett samtal, evangelisera och berätta om Jesus och om smyckets innebörd och syfte!

Välj längd på kedjan före köp!

Eftersom vi stänger butiken så sänker vi priset på Festen-smycket med 300 kr! Du kan endast köpa det av oss, så när vi stänger går det inte längre att få tag på detta unika kors. Endast ett fåtal kvar!

Ordinarie pris 789 kr!  Nu inför vår stängning får du tillfälle att skaffa detta specialdesignade kors för  489 kr!