OM OSS

Fyrbåken bok och present

(Kristen E-handelsbutik)

Fyrbåken är grundad med en fast övertygelse och tro på Jesus Kristus och med en önskan att få förmedla den andliga historien från de gamla bibliska platserna i det Heliga Landet. Fyrbåken vill med respekt, kärlek och omtanke möta dig  och ge dig tillgång till produkter som inspirerar  och stärker våra band till Israel och det Judiska folket. Här finner du också andra produkter som har ett gemensamt - att sätta fokus på Jesus Kristus! Välkommen!

(FYRBÅKEN-BLOGGEN)

Bloggen " Till Fyrbåken" är en träffpunkt där kunder och vänner är varmt välkomna med kommentarer. Mycket handlar om tron på Gud, om den allvarliga tid vi lever i nu. Att vi behöver vara vakna och veta vad som händer och vad Bibeln har att säga oss. Bloggen är också skriven i dagboksform där vi delar upplevelser i vardag som helg. Välkommen dit och var med oss både att kommentera och diskutera eller för att enbart läsa och ta del av innehållet.

(Fyrbåken på Facebook)

Om du gillar vår butik så glöm inte bort att gilla vår sida på Facebook. Du finner den knappen högst upp på sidan när du kommer till Fyrbåken bok och presents sida inne på Facebook. Vi behöver bli många fler som visar att vi står upp för Jesus Kristus och för Israel!


(Fyrbåkens Förlag)

Förlaget startades hösten 2010. Här ges i första hand ut böcker skrivna av Ellinor "Myrra" Nyberg. Första boken "Himlen vet" kom ut 5 augusti 2010. Den andra och avslutande delen  "Sista resan" kom ut hösten 2011.