R. Holms bygg

Hej på er och välkomna åter! Jag bestämde mig för att skriva ett inlägg i bloggen för att rekommendera ett specifikt byggföretag. Många av de följare jag har på denna blogg skriver till mig och frågar om min åsikt när det kommer till det här med bygg i Lund. Ni vet ju att jag håller på och totalrenoverar villan. Här har varit många olika företag inblandade, och är det någon människa som för tillfället har något vettigt att säga, så är det ju jag, då baserat helt och hållet utifrån mina egna erfarenheter av just företag verksamma inom bygg i Lund. R. Holms bygg har hjälpt mig både med att renovera köket, och just nu är de här och bygger en altan. 

 

I dessa tider där det finns många lycksökare inom just byggbranschen, känns det extra roligt att få berätta om att det även finns helt seriösa företag. R. Holms bygg är ett dylikt företag. Det är egentligen bara att ringa och ta referenser. Det gjorde jag, ett par stycken till och med, och de omdömen som då gavs om R. Holms bygg var enbart goda. Så till alla er som hört av sig till mig, blir mitt svar på era frågor om vilket företag inom bygg i Lund ni vill ha mina goda åsikter om, så får det bli R. Holms bygg! De utför arbeten med kvalitet, och det mesta inom bygg och snickeri kan de hjälpa till med. Även ni som är ute efter ett byggföretag i Eslöv kan vända er till R. Holms bygg. För att göra det enkelt så klicka här. Då kommer ni in på deras hemsida och kan läsa mer!