Lackering i Uppsala

Varmt välkommen till oss på LH Hus & Hem och jag tog över detta företaget 1983 och har därför mer än 30 års erfarenhet inom måleribranschen. Det var min far som grundade detta företag tidigt 50-tal och jag tog över det 1983 efter honom. De tjänster som jag är utför är måleri, måleri av köksluckor, tapetsering, golvläggning och lackering i Uppsala. Vi har ett flertal olika färgleverantörer och några exempel på dessa är Alcro, Nordsjö & Flugger, men jag använder självklart mig enbart av de tapeter samt utrustning som mina kunder vill ha. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss på LH Hus & Hem och därför säkerställer vi alltid att färger och annat miljöfarligt avfall sorteras och slängs på ett miljövänligt sätt. Det är så jag vill att miljön skall skyddas.