Entreprenad i Karlstad

Företaget LG entreprenad har en lång erfarenhet av grävtjänster och entreprenad i Karlstad. Detta företag grundades 1993 av Claes Person som är en maskinförare men till en början var namnet från företaget Lysviks Grus AB. Nu idag drivs denna firma utav hans son Johannes Person och han tog över firman året 2015. I detta företag finns mer än 40 års erfarenhet av gräv- och entreprenadbranschen. De innehar även förarbevis för grävlastare, grävmaskin, bandschaktare, lastmaskin samt bandlastare. Deras kontor finner du i Lysvik och de hjälper kunder över hela Mellansverige men främst arbetar de med kunder som är belägna i Värmland.

De är diplomerade avloppsanläggare vilket menas med att de specialister på att anlägga avlopp och de säljer även nödvändiga VA-produkter som markrör till exempel av väldigt hög kvalité.

Om det är dags för dig att dränera eller isolera din husgrund, kan de hjälpa dig med detta. De dränerar din husgrund på ett snabbt och tryggt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

Inget jobb är för litet eller för stort för dem på LG Entreprenad, de åtar oss alla sorters utav jobb, och de har maskiner från 2,5 – 22 ton och de anordnar även transporter och material som plattor, rör, grus, matjord, träd och buskar med mera.